Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر خلاف ادعای اولیه رئیس بیمارستان کوثر برای بیمار کرونایی فاکتور چهار میلیون و صد هرار تومانی صادر شده و بخشی از این مبلغ توسط خیرین و بخشی هم توسط بیمار پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، انتشار فیلمی از یک بیمار کرونایی در بیمارستان کوثر کرج حاشیه های زیادی در فضای رسانه ای کشور ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیپی که در آن  فرد بیمار مدعی شده بود بعد از طی کردن روند درمان و بهبودی کامل به دلیل عدم توانایی در پرداخت هزینه های بیمارستان بیش از یک هفته است که اجازه خروج از بیمارستان را ندارد و حتی در روزهای اخیر وعده عذایی هم به وی داده نمی شود.

این در حالی است که سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و مسؤولان وزارت بهداشت بارها و بارها در رسانه ها اعلام کرده اند تمام خدمات درمانی مربوط به ویروس کرونا رایگان است و تمام مراکز درمانی اختصاص داده شده به کرونا موظف به رعایت این دستورالعمل هستند.

احمد مهدوی، رئیس بیمارستان کوثر کرج در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در رابطه با این کلیپ اظهار داشت: ادعای این بیمار کذب است و هیچ مبلغی تحت هیچ عنوانی از بیماران کرونایی در این بیمارستان دریافت نمی‌شود.

مهدوی با بیان اینکه فرد مذکور تحت حمایت و حضور مددکار بهزیستی در این بیمارستان بستری بوده است، گفت: در طول مراحل درمان هم مددکار بهزیستی در جریان روند درمانی این فرد بوده و ادعاهای مطرح شده در فیلم به هیچ عنوان صحت ندارد.

فشار افکار عمومی و مطالبه رسانه ها از دانشگاه علوم پزشکی البرز موجب شد بیمارستان کوثر در قالب جوابیه ای نسبت به این کلیپ واکنش نشان دهد اما محتوای منتشر شده در این جوابیه با ادعای اولیه ریاست این بیمارستان بسیار متفاوت است و نشان می دهد بر خلاف ادعای اولیه رئیس بیمارستان کوثر برای بیمار کرونایی فاکتور چهار میلیون و صد هرار تومانی صادر شده و بخشی از این مبلغ توسط خیرین و بخشی هم توسط بیمار پرداخت شده و بخشی از مبلغ هم با پادرمیانی خیرین بخشوده شده است.

 

 

حسن اینانلو معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرج بیان داشت: گزارشی که تیم تحقیقاتی ما و همچنین قاضی پرونده تهیه کرده است موید تخلف بیمارستان است و از 13 تا 18 فروردین بیمار را به خاطر پرداخت نکردن هزینه در بیمارستان نگه داشته اند و ما مجموعه مدیریت بیمارستان را روز چهارشنبه به دادگاه معرفی کردیم.

وی افزود: این بیمارستان دولتی است اما در قالب فرایندی در دوره مدیریت قبلی علوم پزشکی البرز به یک شرکت خصوصی واگذار شده است و رئیس بیمارستان و کادر درمانی و کارمندان بیمارستان را همان شرکت خصوصی تعیین می کند و علوم پزشکی البرز عزل و نصبی در آنجا ندارد. بیمارستان طبق قرارداد کار می‌کنند و ما هزینه ای را به آن ها پرداخت می‌کنیم. 

وی افزود: نظارت ما بر این بیمارستان مانند بیمارستان‌های خصوصی و کلینیک های درمانی است و اینطور نیست که به مجرد وقوع تخلف ما بتوانیم عزل و نصبی در آنجا داشته باشیم.

اینانلو اظهار داشت: این قراردادها از جمله قراردادهای بسیار مساله دار است و مفاد مساله داری در قرارداد گنجانده شده و متاسفانه تحت نظارت نهادهای نظارتی همین استان هم منعقد شده است و گریبان همه مان را گرفته و موجب شده آبروی استان برود.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ادامه داد: ما طبق قراردادمان زمانی می توانیم با این شرکت در رابطه با مدیریت بیمارستان فسخ قراداد بکنیم که سه بار اخطار کتبی دریافت کرده باشند. تا الان یک مورد بابت دریافت های غیرقانونی قبل از ورود ویروس کرونا به کشور  به این بیمارستان اخطار کتبی داده شده است و این دومین اخطار است.

اینانلو افزود: کمیته چهار نفره‌ای با حضور دادستان  و استاندار البرز برای رسیدگی به تخلفات تشکیل می‌شود و این هیات می‌تواند در رابطه با فسخ قرارداد با این شرکت اقدام کند.

در شرایطی کادر درمانی در حال ایثار و خودگذشتی برای نجات جان هم میهنان است و تمام گروه های اجتماعی و مجموعه های دولتی دست در دست هم در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند بروز تخلفاتی اینگونه جز اینکه بستری برای سوء استفاده دشمنان فراهم می‌کند زحمات صادقانه کادر درمانی را زیر سوال می‌برد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان کرج دادگاه درمان بیمارستان کوثر رئیس بیمارستان بیمار کرونایی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش ایسنا،  سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۴ هزار نفر برای دریافت زمین ثبت‌نام کرده‌اند
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند