Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر مختاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: درپی انتشار فیلم اظهارات یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا در فضای مجازی مبنی بر اینکه به دلیل عدم توانایی در پرداخت هزینه درمان اجازه ترخیص از سوی بیمارستان کوثر به وی داده نشده است موضوع در دستور بررسی قرار گرفت.

تهیه کننده این فیلم که خود بیمار می باشد مدعی شده است که به دلیل تست مثبت کرونا از 29 اسفند سال گذشته در بیمارستان کوثر کرج برای درمان بستری و در تاریخ ۱۲ فروردین ماه توسط پزشک به وی اجازه ترخیص داده شده اما به دلیل ناتوانایی در پرداخت هزینه درمان ، اجازه ترخیص از بیمارستان به وی داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که شغل خود را راننده معرفی می کند در این فیلم که بصورت سلفی تهیه شده مدعی می شود که قادر به پرداخت هزینه درمان نیست و از مسوولان استان خواست که به موضوع خود در این بیمارستان رسیدگی شود. 

مختاری اظهار داشت که حسب دستور استاندار البرز به عنوان رییس کمیته مبارزه با ویروس کرونا تیم ویژه قضایی از تعزیرات حکومتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در بیمارستان کوثر مستقر شده اند تا موضوع را به صورت ویژه بررسی کنند.

مختاری گفت: پس از بررسی های کارشناسان تعزیرات حکومتی نتیجه به اطلاع عموم خواهد رسید.

وی یادآور شد که در چنین شرایطی نبایستی از زحمات دست اندرکاران در کاهش بار درمانی بیماران، کادر پزشکی و پرستاری در مراکز درمانی چشم پوشی کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان تعزیرات دانشگاه علوم پزشکی استان درمان مراکز درمانی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار با استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات حکومتی زمان رسیدگی به پرونده‌ها را کاهش داده است گفت: سال گذشته ۱۷ هزار پرونده قاچاق وارد تعزیرات هرمزگان شده بود که به ۹۹ درصد آن رسیدگی شد و هم اکنون رسیدگی به پرونده‌ها را به کمتر از ۱۵ روز رسانده است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به بحث نظارت بر تولید، مبادی ورودی و شرکت‌های وارد کننده اشاره کرد و گفت: سازمان تعزیرات به دنبال این است که به بازار ثبات ببخشد و در عرضه و خرده فروشی‌ها نظارت جدی داشته باشد تا در سطح بازار حس شود.

اصانلو با اشاره به کمبود تجهیزات و ابنیه در تعزیرات استان هرمزگان، نداشتن تجهیزات را میراث گذشتگان دانست و گفت: از مجموع ساختمان‌های تعزیرات استان هرمزگان تنها یک ملک متعلق به تعزیرات است و بقیه به صورت امانی و استیجاری در اختیار این اداره کل قرار گرفته است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از استاندار هرمزگان خواست به تجهیز و تقویت تعزیرات حکومتی استان با استفاده از ظرفیت‌های استانی کمک کند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این دیدار ضمن قول مساعد برای کمک به ابنیه و تجهیزات سازمان تعزیرات حکومتی از عملکرد سازمان تعزیرات به ویژه در هرمزگان تقدیر کرد و گفت: برخورد قاطع تعزیرات حکومتی در مبارزه با قاچاق ستودنی است.

کد خبر 6100345

دیگر خبرها

  • قاچاقچی دارو نقره داغ شد
  • جریمه۱۵ میلیارد ریالی فروشنده تجهیزات تقلبی آسانسور در کرمانشاه
  • قاچاقچی طلا در سیرجان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد
  • جریمه ۲۵ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است
  • جریمه قاچاقچی سوخت در خدابنده
  • محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم